Regndropp


Regndroppsterapi


Regndroppsterapimassage 60 min 800:-


Känner du dig stressad och behöver komma ner i varv?

Jag rekommenderar varmt regndroppsmassage för en otroligt djup avslappning för kropp och själ!


Behandlingen stärker ditt immunförsvar och mjukar upp dina trötta muskler!


Jag rekommenderar även denna behandling för dig med ryggproblem av olika slag! Tillsammans med Young livings eteriska oljor och vitaflex utgör den under för ditt välmående.

 

Du behandlas med eteriska oljor som arbetas in på ett mycket speciellt sätt efter ryggen och fötterna. Därmed reduceras bla inflamationer, virus och andra bakterieangrepp som alstras i nervbanorna.När kan man använda regndroppsterapi?


Återkommande virusinfektioner

Värk i axlar, nacke eller rygg

Huvudvärk

Sömnproblem

Fungerar som antioxidanter som renar kroppen

Frigör känslomässig stress


Detta är en väldoftande, rogivande och balanserande behandling med eteriska terapeutiska oljor som läggs på under fötter och på ryggen med mjuka fjäderlätta rörelser.


De eteriska oljorna kombinerar den lugnande och harmoniska beröringen med de härliga dofterna från oljorna som når våra sinnen.


Behandlingen lindrar fysiska spänningar och värk och allt eftersom hjärnan slappnar av så får även kroppen hjälp att slappna av.


Varje behandling anpassas efter de oljor som just Du behöver.


Oljorna kommer från Young Living Essential Oils. De är terapeutiska och mycket varsamt framställda från färska växter. Varje olja innehåller hundratals viktiga näringsämnen som även ger andra positiva effekter för hälsan.

Regndroppsterapi

Regndroppsterapi är en underbart välgörande och avslappnande behandling med eteriska oljor från Young Living av högsta kvalité. 


Vad är regndroppsterapi?

Regndroppsterapi består av en rad eteriska oljor som har höga antibakteriella egenskaper. Kombinationen av dessa oljor ger synergieffekter som angriper toxiska ämnen och bakterier som finns mellan ryggraden och musklerna.

 

Hur går en regndroppsterapi-behandling till?

Du ligger först på rygg och får en energibalansering där jag håller mina händer på dina fotsulor. Därefter masseras sju utav oljorna in med Vita Flex-tekniken under fotsulorna och reflexpunkterna för ryggraden.

 

Du får sedan lägga dig på mage och oljorna "droppas" en och en utmed ryggraden och masseras in med fjäderliknande strykningar, Vita flex-teknik


Hur fungerar Regndroppsterapi?

Varje enskild eterisk olja har sina specifika terapeutiska egenskaper som tillsammans med de andra oljorna hjälper till att återställa balans i kroppen. När oljorna absorberas i ryggraden förstärks alla nerv- och motoriska funktioner. Ryggraden fungerar som en träffpunkt där alla nerver utgår ifrån, eller ansluter till, och kontrollerar funktionerna av våra organ, körtlar och andra system i kroppen. En Regndroppsterapibehandling är djupt avslappnande samtidigt som den är renande. Doften av oljorna påverkar även sinnet och känslorna.

 

Oljorna är kraftgivande gåvor från växtriket som verkar återställande på kropp, själ och sinne.

Vid regndroppsterapi används de eteriska oljorna Valor, Oregano, Timjan, Vintergröna, Basilika, Cypress, Mejram, Pepparmint och Aroma Siez.

 

Valor är en oljeblandning bestående av Gran, Blå Renfana, Frankincense, och Rosenträ. Den verkar både på det kroppsliga och det andliga planet och inger en känsla av styrka, mod och själv-förtroende. Den har en balanserande inverkan på den fysiska kroppen och dess struktur.

 

Oregano har antivirus,- antibakteriella,- antisvamp,- antiparasit,- antiinflammatoriska egenskaper och är stärkande för immunförsvaret och luftvägarna. Den motverkar åldrande och är en kraftfull antioxidant.

 

Timjan har antibakteriella-, antisvamp-, antivirus- och antiparasitegenskaper och är en av de starkaste kända antioxidanterna, motverkar åldrande och har en stärkande inverkan på bl.a.  immunförsvaret, luftvägarna, nervsystemet och matsmältningssystemet.

 

Basilika är starkt muskelavslappnande, antibakteriell, antivirus, antiinflammatorisk och verkar upplyftande vid mental trötthet.

 

Cypress förbättrar blodcirkulationen och stärker blodkapillärerna, är muskelavslappnande, vätskedrivande och verkar mot infektioner. Den främjar också matsmältningen och verkar lindrande för andningsbesvär.

 

Vintergröna är antikoagulerande, muskelavslappnande, anti-inflammatorisk, kärlutvidgande, smärtstillande, blodtryckssänkande och lindrar alla typer av smärta.

 

Mejram är lindrande för muskler och leder, bra för matsmältningssystemet, antibakteriell, antisvamp, kärlvidgande, slemlösande och blodtryckssänkande. Har en värmande effekt på både kropp och sinne. Främjar peristaltiken i tarmsystemet och lindrar tillfällig stress och oro.

 

Aroma Siez är en oljeblandning bestående av Basilika, Mejram, Lavendel, Pepparmint och Cypress. Den fungerar antiinflammatoriskt, är muskelavslappnande och stimulerar blodcirkulationen och lindrar värkande, stela, inflammerade och skadade muskler. Är också lindrande vid huvudvärk.

 

Pepparmint är antiinflammatorisk, antitumör, antiparasit, antibakteriell, antivirus, antisvamp, verkar stimulerande för gallan och matsmältningen, allmänt smärtlindrande och dämpar aptit.

 


REGNDROPPSBEHANDLINGAR


Har du ont i kroppen ?

Känner du dig energilös ?

Känner du dig nedstämd ?

Svårt att sova ?

Eller lider du av andra smärtor, oro och besvär? 


Ge dig möjligheten att må bra i dig själv och stärk upp din fysiska kropp.

 

De äkta eteriska oljorna har många välgörande och läkande egenskaper, de är t ex antiinflammatoriska, antibakteriella, antiseptiska, antioxidanta, immun stimulerande och hormon balanserande.Stimulerar till ett positivt känslotillstånd

De behagliga och unika dofterna från de eteriska oljorna påverkar hjärnans limbiska system som är center för känslor och minnen på olika sätt. Eteriska oljor kan vara nyckeln till ett mer tillfredsställande och balanserat känsloliv.


Genom att välja ut och kombinera olika egenskaper hos oljorna kan man uppnå riktade och specialiserade effekter som stimulerar kroppens egen läkningsförmåga.