Massage

Massage är läkande, förebyggande, lugnande, och kan användas som behandlingsform i många olika sammanhang. Massage har effekt och gör skillnad!


SVENSK KLASSISK MASSAGE


30 min 500:-

45 min 700:-

60 min 800:-

BRA ATT VETA


Vid massage stimuleras muskler och andra mjukdelar och eftersom musklerna blir mindre spända stimuleras även cirkulationen av blod och lymfa.


Som din massör arbetar jag effektivt med att gå ner på djupet i vävnaderna och musklerna och vid behov används även eteriska oljor för ytterligare effekt. 


För mig är det betydelsefullt och viktigt att du känner dig väl omhändertagen och att behandlingen får dig att må bra i kropp och själ.


När vi möts ser vi till vad just du behöver och inte bara till själva behandlingen.


       HUR OFTA SKA JAG GÅ PÅ MASSAGE?


  • Om du är stel och har ont är det bra att gå med 1-2 veckors mellanrum några gånger tills du känner dig bättre och sedan en gång i månaden i förebyggande syfte. Det samma gäller om du är stressad och behöver få hjälp med att komma ner i varv. Om du enbart behöver få massage för att behandla i förebyggande syfte är en gång var tredje till var fjärde vecka en generell tumregel. Diskutera med mig om vad som gäller för dig och dina behov.


  • Är det något mer jag behöver tänka på innan jag går på min massagebehandling?


  • Kom gärna ca 10 minuter innan behandlingen ska påbörjas så att du hinner komma ned i varv innan. Diskutera alltid med mig angående dina förväntningar på behandlingen och om du har några specifika besvär som du vill ha hjälp med. Kommunicera också om du har en skada eller någon sjukdom som det är viktigt för mig att känna till. Du ska aldrig gå på massage om du är sjuk eller har ett virus eller en infektion i kroppen.

BEHANDLINGAR 

Den förbättrade cirkulationen tillför vävnaderna näringsämnen och syre och transporterar bort restprodukter som bildats vid ämnesomsättningen.


När förhållandena blir bättre går det lättare för musklerna att arbeta. Dessutom frigörs hormonet oxytocin vid massage och det ger en känsla av lugn och ro i kroppen.


Massage kan därför lindra stress, oro och spännings-huvudvärk. Även endorfiner, som är kroppens egna smärtstillande ämnen, frigörs.


Massage minskar bildningen av bindväv som annars lätt uppkommer i stela muskler och som på sikt gör att man får ännu svårare att röra sig.

Instagram  halsokallan_bergby

Facebook    Hälsokällan Bergby

Ansiktsmassage


Access Facelift Ansiktsföryngrande


45 min 700,00 krBehandlingen består av:


Vid behandlingen masseras ansiktet med lätta rörelser för att öka cirkulation i hud och bindväv.


Det går bra med enstaka behandlingar, men bästa resultat nås efter en serie om fyra behandlingar. Du kan sedan komma så ofta du vill för att hålla ditt ansikte fritt från spänningar och behålla de positiva effekterna av massagen.

Fot & Underben
45 min 700,00 krBehandlingen består av.


Fot- och underbensmassage är en uppiggande massage vid t.ex. trötta och frusna ben och fötter. Framsida av underbenen, vaderna samt hela fötterna masseras.


Du får igång blodcirkulationen och dina ben och fötter kommer att kännas varma och uppiggande.


Många får en känsla av att både benen och fötterna bär dig mycket lättare. Att känna att du går på moln är  en behaglig känsla som vi hoppas du kommer känna av.

Lyxpaket


Ekologisk föryngrande ansiktsbehandling


45 min 700,00 kr

90 min 1050,00 kr


Behandlingen består av:


Uppmjukande massage

Djupgående massage

Huvud- och nackmassage

Mjuk massage med aromaolja rengöring ansiktsmask mm

Young Living produkter

Vila och avslappning


Därefter bearbetas musklerna på djupet för att lösa upp djupt liggande spänningar. Mot slutet behandlas ditt ansikte med akupressur och du får en avslutande massage med eterisk olja.


Aroma Massage


Aromamassage med total avslappning


90 min 1050:- kr


Behandlingen består av.


Aromamassage är en väldigt avslappnande och mjuk massage blandat med aromaterapi.


Perfekt för att uppnå total avslappning och låta alla spänningar och stress försvinna.


Under massagen används underbara eteriska oljor som är djupgående och balanserar både kropp och sinne. 

Massagen löser upp spänningar & blockeringar.


Många människor känner att de sällan får lugn och ro, vilket gör att man lätt bygger upp spänningar som gör att musklerna i ansiktet, huvudet och nacken blir spända. Det kan leda till kronisk värk och det är en varning att kroppens naturliga energi inte flödar fritt.


Genom massagen löses spänningar och blockeringar upp, vilket gör att kroppens naturliga energi kan flöda fritt.

Massagen tar bort spänningar från områden i kroppen som du inte ens visste var spända. Du kommer att märka att du känner dig mer avspänd och harmonisk.


Genom massage kommer energiflödet att stimuleras i hela kroppen. Många har också påpekat att det är mycket lättare att le och att känna sig positiv. När energin flödar i hela kroppen är det lättare att tycka om sig själv och andra.